ترمیم دندان های شیری جلویی (قدامی) چگونه انجام می شود؟

پوسیدگی دندان های شیری جلویی (قدامی) علاوه بر این که ممکن است باعث درد شود در ظاهر و زیبایی کودک هم تاثیر دارد. گرچه دندان های جلویی فک بالا در سن هفت سالگی می افتند ولی امروزه توجه به زیبایی کودکان افزایش یافته و انتظارات والدین تغییر کرده است و اغلب والدین مایل هستند زیبایی دندانها تا هفت سالگی تامین شود.

در بسیاری اوقات میزان پوسیدگی دندان شیری قدامی به حدی است که باید قبل از ترمیم دندان درمان عصب کشی هم انجام شود. اگر سن کودک کم باشد و یا اضطراب و ترس از دندانپزشکی داشته باشد و یا تعداد دندان های پوسیده او زیاد باشد باید درمان دندان ها در شرایط آرامبخشی یا بیهوشی انجام شود.

ترمیم های دندان های شیری جلویی به دو دسته تقسیم می شوند

  • اول ترمیم های کامپوزیت دندان های قدامی شیری:

ترمیم های کامپوزیت به رنگ های مختلفی وجود دارند که انتخاب رنگ برعهده دندانپزشک کودکان می باشد. ترمیم های کامپوزیت ترمیم های همرنگ دندان هستند ولی به صلاحدید دندانپزشک متخصص کودکان ممکن است رنگ های روشن تر کامپوزیت انتخاب شوند و رنگ دندانها بعد از ترمیم کمی سفید تر باشد.

  • دوم روکش های زیرکونیا دندان های قدامی شیری:

روکش های زیرکونیا به صورت پیش ساخته هستند و رنگی بسیار مشابه رنگ طبیعی دندان های شیری دارند. قابل ذکر است روکش های زیرکونیا برای دندان های شیری خلفی هم قابل استفاده هستند. این روکش ها قیمت نسبتا بالایی دارند.

برای انتخاب اینکه روکش زیرکونیا برای ترمیم و بازسازی دندان های قدامی شیری بهتر است یا ترمیم کامپوزیت باید موارد متعددی را در نظر گرفت. مثلا میزان تخریب تاج دندان شیری ، سن کودک، تفاوت قیمت و مهمتر از همه تشخیص و صلاحدید دندانپزشک متخصص کودکان که قرار است برای کودک کار انجام دهد.

هر دو این روش های ترمیم برای دندان های قدامی شیری کودکان علمی و پذیرفته شده هستند و بهتر است تصمیم گیری نهایی به دندانپزشک کودک سپرده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مطالب سایت
فهرست