تزریق با دستگاه بی حسی دیجیتال یا بی حسی بدون درد برای کودکان چقدر موثر است؟

تزریق آمپول بی حسی همیشه یکی از ترسناک ترین مواردی است که در ذهن افراد شکل گرفته است. وقتی صحبت از دندانپزشکی کودکان به میان می آید این حالت اهمیت بیشتری پیدا می کند چون والدین نگران درد کشیدن فرزندشان در حین تزریق آمپول بی حسی هستند. دستگاههای بی حسی دیجیتال که تحت عنوان بی حسی بدون درد نامیده می شوند موضوعی است که گاهی توجه والدین را به عنوان یک راه حل برای نگرانی هایشان جلب می کند. در این مطلب می خواهیم به رفع ابهامات و توضیح در مورد نحوه تزریق آمپول بی حسی در کودکان و دستگاه های بی حسی دیجیتال یا بی حسی بدون درد بپردازیم.
اول از همه باید راجع به یک حقیقت مهم صحبت کنیم.

شاید برایتان عجیب باشد ولی برخلاف تصور والدین انجام تزریق بی حسی در دندانپزشکی کودکان یک مانع و مساله مهم برای کودکان نیست و اغلب کودکان تزریق بی حسی را به راحتی تحمل می کنند یا چند قطره اشک می ریزند و بعد از آن سریعا آرام می شوند.

ولی اگر شما راجع به ترسهایتان جلوی کودک صحبت کرده باشید یا کلمه آمپول را به تکرار جلوی کودک به کار ببرید احتمال ترسهای غیرقابل کنترل در کودک بالا می رود.

دندانپزشک متخصص کودکان برای انجام تزریق از روش های خاصی استفاده می کند و از کلمات خاصی برای توضیح مراحل تزریق استفاده می کند که باعث می شود تزریق آمپول بی حسی برای کودک راحتتر شود.

و اما می خواهیم به موضوع دستگاه تزریق بی حسی دیجیتال یا بی حسی بدون درد یا واژه سرنگ آواز خوان که ممکن است در جایی با آن مواجه شوید بپردازیم.

این دستگاهها به شکلی ساخته شده اند که در حین تزریق یک صدای آهنگ از آنها پخش می شود و تزریق مایع بی حسی با سرعت آرام و یکنواخت صورت می گیرد. سوال مهم این است که این دستگاهها چقدر در تزریق بی حسی برای کودکان یا انجام بی حسی بدون درد موثر هستند؟

مسلما همیشه دستگاهها و تکنولوژی های جدید باید مورد استقبال قرار گیرند ولی حقیقت این است که برای تزریق بی حسی کودک شما مهارت دندانپزشک و تجربه او است که مهم است و بی حسی بدون درد چه با دستگاه بی حسی دیجیتال چه بدون آن وجود ندارد!

دندانپزشک متخصص کودکان قبل از تزریق از ژل بی حسی استفاده می کند که باعث می شود ورود سوزن کمتر دردناک شود علاوه بر آن سرعت تزریق را با مهارت خود برحسب ناحیه ای که تزریق انجام می شود و شرایط خاص هر کودک تنظیم و کنترل می کند. و صحبتی که دندانپزشک با کودک می کند و مهارت او برای پرت کردن حواس کودک است که نقش کلیدی و مهم دارد نه آهنگ معمولی که از یک وسیله پخش می شود.

دستگاه بی حسی دیجیتال می تواند جایگاه و کاربردهای خودش را داشته باشد ولی باید دو نکته را به خاطر داشت اول اینکه تزریق با این دستگاهها هم لزوما بدون درد نیست و یک دندانپزشک متخصص کودکان باتجربه شاید بتواند تزریق مناسبتری نسبت به دستگاه انجام دهد. دوم این که برای راحت بودن تزریق بی حسی در کودکان موارد مهمتری مانند: خاطره و سابقه قبلی کودک در محیط دندانپزشکی، نحوه توضیح دادن تزریق بی حسی به کودک، میزان التهاب و عفونت دندان ، سن کودک، آستانه تحمل درد او، شرایط روحی کودک در روزی که برایش کار انجام می شود و مهارت دندانپزشک مطرح است نه صرفا وجود یک دستگاه.

در نهایت توصیه می کنیم ترسهای خود را در مورد تزریق بی حسی به کودک انتقال ندهید . راجع به آمپول و نحوه تزریق با کودک قبل از انجام کار صحبت نکنید. به دندانپزشک متخصص کودکان خود اعتماد کنید و اجازه دهید توضیحات لازم توسط ایشان به کودک داده شود. تزریق بی حسی چه با دستگاه بی حسی دیجیتال چه بدون آن در درجه اول وابسته به مهارت دندانپزشک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مطالب سایت
فهرست