فلوراید تراپی دندان های کودکان چیست؟ + سن و کاربرد فلورایدتراپی

فلورایدتراپی یکی از بهترین راه های پیشگیری از پوسیدگی دندانهای کودک شماست. نگران نباشید! فلورایدی که در مطب دندانپزشکی برای کودک شما استفاده می شود باعث آسیب بدنی کودک شما نمی شود و هیچ ماده مضری وارد بدن کودک نمی کند.

فلورایدتراپی که دندانپزشک کودکان برای کودک شما انجام می دهد به هیچ وجه باعث ایجاد مشکلات ذهنی ، استخوانی و سایر مشکلات سیستمیک نخواهد شد.

فلورایدتراپی دقیقا چه کاری برای دندانها می کند؟

فلوراید باعث می شود مینای دندان نسبت به پوسیدگی مقاوم تر شود و پوسیدگی های کوچک که در مرحله اولیه هستند را متوقف می کند.

از چه سنی فلوراید تراپی را شروع کنیم؟

حتی کودکان خیلی خردسال در صورت نیاز به فلورایدتراپی می توانند در بغل پدر یا مادر فلورایدترپی شوند ولی توجه کنید این کار حتما باید توسط دندانپزشک متخصص کودکان انجام شود و فلورایدتراپی اصولی برای کودک انجام گردد.بنابراین وقتی چند دندان شیری کودک شما رویش کرد مثلا حدود یکسال و نیم الی دو سالگی حتما برای معاینه و بررسی این که کودک نیاز به فلورایدتراپی دارد یا خیر به دندانپزشک متخصص کودکان مراجعه کنید.

فلورایدتراپی چگونه انجام می شود؟

فلورایدهایی که در مطب دندانپزشکی استفاده می شوند به صورت ژل هایی هستند که روی دندان مالیده می شوند و بعد توسط دندانپزشک اضافات آن ساکشن می شود

اگر کودک در حین فلورایدتراپی فلوراید را قورت بدهد چه اتفاقی می افتد؟

فلوراید در آب آشامیدنی، چای و ماهی و خیلی از مواد غذایی وجود دارد پس ماده عجیب و غریبی نیست. قورت دادن مقدار زیاد فلوراید آسیب زاست ولی در مقادیری که در دندانپزشکی استفاده می کنیم مقداری که کودک قورت می دهد خیلی خیلی ناچیز است و هیچ خطری ندارد

هر چند وقت یکبار باید فلورایدتراپی تکرار شود؟

معمولا فلورایدتراپی در فواصل 4 تا 6 ماه یکبار تکرار می شود.

آیا می توانیم خودمان در خانه برای کودک فلورایدتراپی کنیم؟

خیر این کار را انجام ندهید زیرا فلورایدهایی که در دندانپزشکی استفاده می شود انواع خاصی هستند وبا دهانشویه های موجود در داروخانه متفاوت است و مورد بعدی این که دندانپزشک کودکان فلوراید را دقیق تر به همه سطوح دندان قرار می دهد و اضافات را با ساکشن خارج می کند ولی در خانه چنین امکانی وجود ندارد

از چه سنی برای کودک دهانشویه فلوراید استفاده کنیم؟

از سن شش سالگی به بعد می توان از دهانشویه استفاده کرد.

این که می گویند فلوراید باعث اختلال ساختاری دندان یا مشکل استخوانی می شود حقیقت دارد؟

خیر! فقط افرادی که در مناطقی زندگی کرده اند که آب آشامیدنی مقدار بسیار زیاد فلوراید داشته و افراد هر روز مقادیر بالای فلوراید را همراه آب آشامیدنی وارد بدن کرده اند ممکن است دچار ضایعاتی بر روی دندانها شوند که اصطلاحا فلوروزیس نامیده می شود و یا ممکن است مشکلاتی در استخوانها داشته باشند، ولی به هیچ وجه با فلورایدتراپی موضعی در دندانپزشکی به دلیل مقدار کم فلوراید مصرفی چنین اتفاقی نمی افتد و صرفا اثر مثبت موضعی فلوراید بر روی دندانها را خواهیم داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مطالب سایت
فهرست